Grundläggande livsmedelshygien
Motsvarar en heldagskurs
34 delmoment
1 tim 16 min video
4.4/5 (44 Betyg)
Publicerad 2021-04-29
Uppdaterad 2024-04-19
Ingår i premium
Om kursen
Grundläggande livsmedelshygien är en utbildning vars mål är att ge dig större förståelse för och rätt verktyg för att hantera livsmedelshygien på din arbetsplats. Det är många faktorer som styr och genom att få en bättre helhetsbild kring risker och förutsättningar är det lättare att bedriva ett förebyggande arbete. Relevanta nyckelord:Livsmedelssäkerhet, HACCP, Mikrobiologi, Livsmedelslagstiftning, Allergener, Kylförvaring, Hygienrutiner, Rengöring och desinfektion
I kursen lär du dig
Kurssinnehåll
Kursen hålls av
Vanliga frågor och svar
Grundläggande livsmedelshygien
Motsvarar en heldagskurs
34 delmoment
1 tim 16 min video
4.4/5 (44 Betyg)
Publicerad 2021-04-29
Uppdaterad 2024-04-19
Ingår i premium
Kursen ingår i följande paket